poniedziałak 28.04.2025 r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad 1.Makaron penne z kurczakiem w sosie śmietanowym-120g- makaron ( mąka, semolina) filet z kurczaka, olej rzepakowy, cebula,czosnek, śmietana12%(śmietana z mleka, kultury bakterii fermentacji mlekowej),
Podwieczorek 1.Jabłko ½ sztuki
|
wtorek 29.04.2025 r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad 1.Placki ziemniaczane z kleksem jogurtu (1,3,7)-100 g- ziemniaki,jajka,mąka pszenna typ550,cebula,sól,olej rzepakowy,jogurt(mleko,białka mleka,żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobaccillus acidophilus i Bifidobacterium lactis)
Podwieczorek 1.Gruszka ½ sztuki
|
środa 30.04.2025 |
Śniadanie
przeciwutleniacz (sól wapniowo-disodowa EDTA),regulator kwasowości (kwas cytrynowy), serek śmietankowy (mleko pasteryzowane,śmietana,sól,białka mleka,)
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek 1.Mus owocowy kubuś- 100 g – jabłka, banany
|
|
|
76-031 Mścice
ul. Szkolna 1c