Wtorek 22.04.2025 r. |
II Śniadanie
Obiad 1.Naleśniki z twarogiem i dżemem ( 1,3,7)-100 g-mąka pszenna typ500,mleko Uht 2% / *mleko owsiane(woda,owies(12%),olej słonecznikowy,sól morska),cukier,sól, jajka, dżem ( truskawka, pektyna) ,twaróg (ser śmietankowy,białko mleka,kultury bakterii), 2.Jabłko ½ sztuki
Podwieczorek 1.Koktajl z mleka i truskawek - mleko Uht 2%, truskawki, miód
|
Środa 23.04.2025 r. |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
Podwieczorek 1.Banan - 1 sztuka
|
Czwartek 24.04.2025 |
Śniadanie
II Śniadanie
Obiad
cebula,kurkuma,pieprz,sól,makaron(mąka semolina),piepruszak zielona,ziele ang,liść laurowy. Podwieczorek
2.Herbata ziołowa 100 ml |
Piątek 25.04.2025 |
II Śniadanie
Obiad
5.Zupa pomidorowa z makaronem(1,7, 9 )-100-150ml- makaron ( mąka semolina) mieszanka warzyw(marchew, pietruszka ,por, seler),,koncentrat pomidorowy(pomidory28%),passata pomidorowa(pomidory, sól) śmietana 12% (śmietana z mleka, kultury bakterii fermentacji mlekowej) /*,mleczko kokosowe(miąższ kokosowy75%,woda),czosnek, Podwieczorek
|
76-031 Mścice
ul. Szkolna 1c